1500 Beygirlik Muazzam Bir Güç Gösterisi

Yeni Dodge

SpeedKore, ismini vermediği bir müşterisine özel olarak ürettiği Dodge Charger otomobilini SEMA Show’da sergiledi. Otomobil 1500 beygir ” güç gösterisi ” olmasının yanı sıra çift turboşarjla adeta bir canavar.

SEMA Show’da tanıtılan yeni Dodge Charger, 2019 Charger Pursuit’in polis aracı statüsüne rağmen tüm motorlarından daha güçlüsüne sahip. SpeedKore, bu harika Amerkan sedanı tek başına geliştirdi ve şimdiye kadar yaptıklarından çok daha iyi bir çalışmaya imza atmış oldu.

Yeni Dodge
Yeni Dodge

Dodge Charger’ın kalbinde 6.2 litrelik Hemi V8 motor yer alıyor. Ancak Speedkore, Hellcat veya Demon’daki gibi tek süperşarj kullanmak yerine çift turboşarj kullandı. Sonuç: 1,525 beygir gücüne sahip muazzam bir güç gösterisi ortaya çıktı.Bu güç gösterisi gayet yeterli olsa da firma daha fazlasını istiyor sanıyoruz ki bu güç 4 tekere Hellraise Performance şanzımanla iletiliyor !

SpeedKore oldukça etkileyici motoru ve güç aktarma bileşenlerinin yanı sıra, karbon fiber üretimindeki uzmanlığından da yararlanarak, Dodge Charger’ı mat ve sağlam görünen tasarımla ortaya çıkardı.

Tasarımı eleştiri toplayan ve pek beğenilmeyen yeni Charger, fuarın en güzellerinden biri olmasa da performansıyla en iddialı araçlardan biri. Ancak 1500 beygirlik bu muazzam güç gösterisi, kardeşinin 65. doğum gününü kutlamak için gizli bir müşteri tarafından yaptırıldı.

SpeedKore’nin ismi verilmeyen bir müşteriye özel olarak ürettiği Dodge Charger’ı piyasaya sürülmeyecek ve otomobil bundan sonraki fuarlarda sergilemeyecek…

Bir cevap yazın